Uw winkelmand
is leeg
0546 - 601920 Ma t/m Vr 09:00 - 18:00

Asus Fonepad Hoesjes en Screen Protectors

Asus Fonepad accessoires

Alle Asus Fonepad accessoires

Voor de Asus Fonepad biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een Fonepad hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een Fonepad hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw Fonepad oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Asus Fonepad

Een nieuwe Fonepad is een mooie Fonepad. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Asus Fonepad er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Asus Fonepad toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze Fonepad hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Asus Fonepad screen protector

Een krasje op uw Fonepad is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Asus Fonepad komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een Fonepad screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de Fonepad screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Asus Fonepad moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Asus Fonepad batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw Fonepad op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Asus Fonepad ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw Fonepad niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Asus Fonepad accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u Fonepad accessoires hebt besteld en betaald voor 18:00 uur, worden de Asus Fonepad accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Asus Zenfone 4 Max 5.5 ZC554KL hoesjes, Asus Zenfone 4 Selfie hoesjes en Asus ZenFone 3 Max (5.2) hoesjes.

Klik hier voor de resultaten