Watch 42mm Hoesjes

Apple Watch 42mm hoesjes bieden uw Apple Watch een goede bescherming tegen gebruikssporen. In tegenstelling tot uw smartphone of tablet, wordt uw Apple Watch 42mm constant blootgesteld aan de buitenwereld. Een case voor uw Apple Watch 42mm is dus extra belangrijk. Krasjes, vuil en deukjes liggen constant op de loer, maar met een Apple Watch 42mm hoesje van GSMpunt verminderd u dit risico drastisch.

Neem gerust een kijkje in ons assortiment. Via de filters aan de linkerkant u het hoesje dat u zoekt snel vinden. Kunt u uw hoesje niet vinden, of wilt u graag een andere kleur? Neem gerust contact op met onze klantenservice en wij doen onze best deze voor u te leveren.

1 - 1 van 1 | Per pagina
Sorteren op:
1
Weergave:
 • Smartphone Buikriem Sport Hoesje

  Met dit Smartphone Buikriem Sport Hoesje kunt u uw smartphone veilig meenemen tijdens het hardlopen of fietsen. Omdat veel mensen graag naar wat muziek luisteren tijdens het sporten heeft de case een opening om een paar oordopjes door te doen. U kunt zo muziek luisteren zonder
  • Garantie: 6 maanden
  • Type Hoesje: Sport Case
  • Ruimte voor Pasjes: 1
  • Sleep/Wake: Nee
  • Met venster: Nee
  € 16,95
  Dit product is op voorraad Meer info
1 - 1 van 1 | Per pagina
Sorteren op:
1
Weergave:
Klik hier voor de resultaten

Apple Watch 42mm hoesjes

Het high-tech horloge dat de Apple Watch 42mm is draagt u natuurlijk altijd om uw pols. Dit zorgt ervoor dat het hulpje van uw iPhone een groter risico op schade heeft dan een smartphone of tablet. GSMpunt biedt dan ook een assortiment Apple Watch 42mm hoesjes aan die zorgen voor een goede bescherming voor uw Apple Watch 42mm. Kies uw favoriete hoesje en heb geen vrees meer voor schade aan uw Watch!

Een Apple Watch 42mm hoesje voor iedereen!

GSMpunt heeft Apple Watch cases in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we extra sterke cases die de maximale bescherming voor uw Watch bieden. Met deze full protect cases van bijvoorbeeld Spigen hoeft u zich absoluut geen zorgen meer te maken over schade aan uw horloge.

Wilt u liever een meer discrete bescherming voor uw Watch? GSMpunt heeft ook dunnere cases die minder opvallen en meer een geheel van de Watch worden. Uw horloge draagt u vaak zichtbaar, dus het ook wil ook wat! Ook hiervoor heeft Spigen een leuk assortiment voor met dunne hoesjes.

Apple Watch 42mm hoesjes zonder verlies van functionaliteit

U heeft natuurlijk niets aan een horloge dat niet goed werkt. Daarom hebben de Apple Watch 42mm hoesjes van GSMpunt uitsparingen die ervoor zorgen dat u niets aan functionaliteit verliest. De knop en het draaiventiel van de Apple Watch zijn gewoon te gebruiken, eventueel met een cover voor de knop.

Ook de hartslagsensor blijft gewoon beschikbaar. Apple Watch cases die de achterkant van uw toestel ook beschermen, hebben vaak een ronde uitsparing die er voor zorgt dat de hartslagsensor gewoon blijft werken.

Hoesjes voor alle Apple producten

Bij een Apple Watch hoort natuurlijk een iPhone. Misschien zelfs een iPad. Die wilt u vanzelfsprekend ook beschermen. Daarom biedt GSMpunt voor vrijwel alle iPhones en iPads een ruim assortiment aan hoesjes. Ook voor de 38mm variant van de Apple Watch

Van populaire toestellen als de iPhone 6 en zijn grote broer, de 6 Plus, tot oudere iPhones zoals de Apple iPhone 4. Bij GSMpunt beschermt u niet alleen uw Apple Watch, maar ook het toestel waarmee het gekoppeld is.

Ook voor de tabletlijn van Apple biedt GSMpunt de juiste bescherming. Kijk bijvoorbeeld eens bij ons assortiment voor de Apple iPad Air of zijn opvolger, de Air 2 Ook voor de mini serie van de iPad of oudere modellen zoals de vierde generatie biedt GSmpunt het hoesje dat u zoekt.

Neem gerust een kijkje bij onze andere Apple toestellen!

Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2017 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.5 uit 10 op basis van 1030 beoordelingen in 1030 recensies