Uw winkelmand
is leeg

Watch 38mm Hoesjes en Screen Protectors

Watch 38mm accessoires

Alle Apple Watch 38mm accessoires

Voor de Apple Watch 38mm biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een Watch 38mm hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een Watch 38mm hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw Watch 38mm oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Apple Watch 38mm

Een nieuwe Watch 38mm is een mooie Watch 38mm. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Apple Watch 38mm er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Apple Watch 38mm toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze Watch 38mm hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Apple Watch 38mm screen protector

Een krasje op uw Watch 38mm is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Apple Watch 38mm komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een Watch 38mm screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de Watch 38mm screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Apple Watch 38mm moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Apple Watch 38mm batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw Watch 38mm op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Apple Watch 38mm ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw Watch 38mm niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Apple Watch 38mm accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u Watch 38mm accessoires hebt besteld en betaald voor 18:00 uur, worden de Apple Watch 38mm accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Apple iPhone X hoesjes, Apple iPhone 7 hoesjes en Apple iPhone 8 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten