Uw winkelmand
is leeg

iPhone SE Screen Protectors

Hieronder vindt u de Apple iPhone SE screen protectors die we in het assortiment hebben. Gebruik uw Apple iPhone SE zonder zorgen over krassen en beschadigingen op uw scherm met een screen protector. Het vervangen van het touchscreen is duur en vaak lastig. Voorkom schade aan je telefoon door een screen protector te gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 18 van 18 | Per pagina
 1. Ringke Invisible Defender voor Apple iPhone 5(S) / 5C / SE

  Ringke Invisible Defender voor Apple iPhone 5(S) / 5C / SE

  € 12,95 € 9,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Displex Touch Screen Sealer

  Displex Touch Screen Sealer

  € 6,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. Universele Mobilize display folie Ultra clear 5,9

  Universele Mobilize display folie Ultra clear 5,9

  € 14,95 € 9,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. Displex Display Polish Scratch remover

  Displex Display Polish Scratch remover

  € 6,95
  Dit product is op
  voorraad
 5. Ringke ID Glass 0.33mm Apple iPhone SE/5/5S

  Ringke ID Glass 0.33mm Apple iPhone SE/5/5S

  € 19,95
  Dit product is op
  voorraad
 6. 4smarts Second Glass Apple iPhone 5/5S/SE

  4smarts Second Glass Apple iPhone 5/5S/SE

  € 16,95
  Dit product is op
  voorraad
 7. Display Folie Apple iPhone SE en 5(S)

  Display Folie Apple iPhone SE en 5(S)

  € 6,95
  Dit product is op
  voorraad
 8. Benks Magic HR Screen Protector Apple iPhone SE 5(S)

  Benks Magic HR Screen Protector Apple iPhone SE 5(S)

  € 14,95
  Dit product is op
  voorraad
 9. THOR Tempered Glass CF Apple iPhone 5/5S/5C/SE Clear

  THOR Tempered Glass CF Apple iPhone 5/5S/5C/SE Clear

  € 24,95
  Dit product is op
  voorraad
 10. 4Smarts Microvezel Cleaning cloth: 3 Stuks

  4Smarts Microvezel Cleaning cloth: 3 Stuks

  € 5,95
  Dit product is op
  voorraad
 11. Universeel Display Folie Groot 5 inch (2 stuks)

  Universeel Display Folie Groot 5 inch (2 stuks)

  € 9,95
  Dit product is op
  voorraad

Screen protector voor uw Apple iPhone SE

Telefoons en tablets zijn bijna niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. We zijn steeds meer afhankelijk van deze apparaten, waardoor het belangrijk is om uw Apple iPhone SE goed te beschermen. Wanneer u net een nieuw toestel hebt aangeschaft wilt u die zo mooi en netjes mogelijk houden. Dit kan natuurlijk met een stijlvol iPhone SE telefoonhoesje. Bij sommige hoesjes wordt het beeldscherm niet beschermd, waardoor er kleine krasjes kunnen ontstaan. Wanneer u bijvoorbeeld een back cover aanschaft voor uw Apple iPhone SE wordt alleen de achterkant en de zijkanten van het toestel beschermt. Het is belangrijk dat u het beeldscherm van uw telefoon ook beschermt. Dit kan met een screen protector! Een screen protector is een dun folielaagje dat u op het scherm kunt plakken van uw Apple iPhone SE. Een Apple iPhone SE screen protector beschermt de display tegen kleine krasjes, viezigheid en vettige vingers, waardoor u langer van uw toestel kunt genieten.

Verschillende soorten screen protectors

Veel screen protectors zijn nauwelijks te zien doordat deze vaak gemaakt zijn van ultra transparant materiaal. De meeste screen protectors beschikken over een flexibele harde bovenlaag dat uw beeldscherm effectief beschermt tegen kleine krasjes. We proberen voor elk toestel een breed assortiment screen protectors samen te stellen. Screen protectors zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er universele screen protectors, op maat gemaakte screen protectors en voor sommige toestellen ook Tempered Glass screen protectors.

Op maat gemaakte Apple iPhone SE screen protectors

Voor vrijwel iedere telefoon hebben wij een screen protector die specifiek op maat gemaakt is. Dit betekent dat de screen protector precies past op de beeldscherm van uw telefoon en voorzien is van de benodigde uitsparingen. Het voordeel van een op maat gemaakte Apple iPhone SE screen protector is dat de screen protector is uiteraard dat deze niet op maat geknipt hoeft te worden. Bij de productomschrijving van de screen protector kunt u kijken of de screen protector specifiek is gemaakt voor uw Apple iPhone SE.

Tempered Glass

Voor de meeste populaire telefoons bieden wij een assortiment Tempered Glass aan. Tempered Glass vormt een tweede glas over uw beeldscherm. Tempered Glass is ook daadwerkelijk gemaakt van glas. Door gebruik van de laatste technologieën zijn er eigenschappen gecreëerd die uw beeldscherm perfect beschermen. Wanneer u uw Apple iPhone SE laat vallen zal waarschijnlijk uw Tempered Glass breken en niet uw beeldscherm. Dit zal bij een normale screen protector niet het geval zijn. Bieden wij de Tempered Glass nog niet aan voor de Apple iPhone SE? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met onze klantenservice!

Vragen over de Apple iPhone SE screen protectors?

Heeft u vragen over de Apple iPhone SE screen protectors uit ons assortiment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de productexperts van onze klantenservice. Zij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste screen protector voor uw Apple iPhone SE. Ook vragen over compatibiliteit met iPhone SE hoesjes kunt u kwijt bij onze productexperts.

Klik hier voor de resultaten