Uw winkelmand
is leeg

iPhone 6 Carkits

Het is in Nederland verboden om achter het stuur met je telefoon bezig te zijn. De boetes voor bellen achter het stuur gaan inmiddels al ver over de € 200,-, terwijl je voor minder dan de helft van dat bedrag al een carkit in je auto kunt hebben.

Hieronder staan alle carkits, carkit converters en aanverwante artikelen van bekende merken die geschikt zijn voor de Apple iPhone 6. Bestelt u voor 18:00, dan versturen we uw bestelling nog dezelfde dag.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 6 van 6 | Per pagina
 1. ViseeO Tune2Air WMA3000A Audi AMI / Volkswagen MDI Bluetooth adapter

  ViseeO Tune2Air WMA3000A Audi AMI / Volkswagen MDI Bluetooth adapter

  ViseeO Tune2Air WMA3000A Audi AMI / Volkswagen MDI Bluetooth adapter

  De Tune2Air is één van de nieuwste innovaties van ViseeO. Tune2Air is ontworpen om een draadloze verbinding te bieden tussen je smartphone en je audiosysteem met de media Socket aansluiting in uw auto. Het product is zeer eenvoudig te installeren, simpel gezegd “plug and play”!

  ViseeO

  € 99,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. ViseeO Tune2Air WMA3000B

  ViseeO Tune2Air WMA3000B

  ViseeO Tune2Air WMA3000B

  De Tune2Air is één van de nieuwste innovaties van ViseeO. Tune2Air is ontworpen om een draadloze verbinding te bieden tussen je smartphone en je audiosysteem met de USB/AUX Socket aansluiting in uw auto. Het product is zeer eenvoudig te installeren, simpel gezegd “plug and play”!

  ViseeO

  € 99,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. Zagg Bluetooth Speakerphone OP=OP

  Zagg Bluetooth Speakerphone

  Zagg Bluetooth Speakerphone

  Het is verboden om met de telefoon aan het oor te zitten wanneer u wilt bellen in de auto. Hiervoor heeft Zagg de Bluetooth Speakerphone ontwikkelt. Hiermee kunt u uitstekend handsfree bellen met de garantie voor uw veiligheid. Het gebruik is eenvoudig: u hoeft niets te installeren en kunt uw Zagg Speakerphone gewoon op de zonneklep plaatsen.

  ZAGG

  € 39,95 € 24,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. Jabra Drive Speakerphone

  Jabra Drive Speakerphone

  Jabra Drive Speakerphone

  Wanneer u in de auto zit en wilt bellen, is het verboden om met de telefoon aan het oor te zitten. Hiervoor is de Jabra Drive Speakerphone ontwikkelt. Hiermee kunt u uitstekend handsfree bellen met de garantie voor uw veiligheid. Het gebruik is eenvoudig: u hoeft niets te installeren en kunt uw telefoon gewoon op de zonneklep plaatsen.

  Jabra

  € 44,95
  Dit product is op
  voorraad
 5. Jabra Tour Bluetooth In-car Speaker

  Jabra Tour Bluetooth In-car Speaker

  Jabra Tour Bluetooth In-car Speaker

  Met de Jabra Tour kunt u gemakkelijk handsfree bellen en genieten van uw favoriete muziek. De Jabra Tour verbindt via bluetooth aan uw toestel. Door de 3-watt speaker kunt u uw contact of muziek goed verstaan. Voice Commands Bestuur de Jabra Tour met uw stem!

  Jabra

  € 69,95
  Dit product is op
  voorraad
 6. Handsfree Cable for iPhone

  Handsfree Cable for iPhone

  Handsfree Cable for iPhone

  De Handsfree cable voor iPhone is ideaal voor in de auto. Deze kabel is een zeer compacte carkit, zo kunt u de kabel makkelijk oprollen en in uw broekzak steken. Voor de carkit heeft u een AUX aansluiting op uw autoradio nodig en natuurlijk een iPhone.

  € 12,95 € 9,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Apple iPhone 6 carkit

Bent u op zoek naar een carkit voor in uw auto die compatibel is met uw [merk ] iPhone 6? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In het bovenstaande overzicht vindt u de beste carkits die stuk voor stuk allemaal geschikt zijn voor gebruik in combinatie met de iPhone 6. Dit zijn zowel inbouw carkits alsook handsfree Bluetooth carkits.

Het gebruik van een carkit zorgt er voor dat u veilig kunt bellen tijdens het autorijden. Met een carkit houdt u uw handen aan het stuur en uw ogen op de weg. Nieuwe technieken als stembediening zorgen er voor dat u echt uw telefoon in uw broekzak kunt laten zitten tijdens het rijden, terwijl u nog wel bereikbaar blijft voor inkomende telefoongesprekken. Maak gebruik van de filters in het linker menu om de selectie te filteren op prijs, merk of levertijd.

Bluetooth carkit voor de iPhone 6

Uw Apple iPhone 6 beschikt over Bluetooth technologie, waardoor het draadloos kan communiceren met andere apparaten. Vrijwel alle hedendaagse carkits beschikken ook over Bluetooth en kunnen daarom draadloos met uw Apple iPhone 6 verbinden. U dient eenmalig de Bluetoothverbinding tot stand te brengen tussen uw iPhone 6 en een Bluetooth carkit, waarna deze standaard met elkaar verbinden op het moment dat u wilt gaan rijden. Een groot voordeel hiervan is dat u hierdoor nooit vergeet uw telefoon aan te sluiten aan uw carkit en dat u altijd gebruik kunt maken van handsfree bellen tijdens het rijden.

Bent u op zoek naar een telefoonhouder om uw iPhone 6 in het zicht te houden tijdens het rijden? Dan kunt u deze naast andere handige accessoires als opladers en hoesjes ook vinden binnen ons assortiment Apple iPhone 6 accessoires.

Carkits voor muziek?

Veel van de carkits binnen ons assortiment ondersteunen ook de mogelijkheid om muziek af te spelen via de bestaande speakers in uw auto. Bij inbouw carkits is dit vrijwel standaard, maar ook bepaalde handsfree Bluetooth carkits die u op de zonneklep monteert ondersteunen deze mogelijkheid. De muziek van uw Apple iPhone 6 wordt via Bluetooth verzonden naar uw compacte handsfree carkit die vervolgens via een ingebouwde FM transmitter de muziek op een ingestelde frequentie verzendt. Als u uw autoradio op dezelfde frequentie instelt kunt u uw favoriete muziek beluisteren via de speakers van uw auto.

Advies over de Apple iPhone 6 carkits

Weet u niet zeker welke carkit het beste bij uw wensen past? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de productexperts van onze klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar om alle vragen over de Apple iPhone 6 carkits te beantwoorden.

Klik hier voor de resultaten