iPhone 6 Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Apple iPhone 6 batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Apple iPhone 6? Hieronder staan de Apple iPhone 6 batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Apple iPhone 6 weer volop gebruiken.
1 - 1 van 1 | Per pagina
Sorteren op:
1
Weergave:
 • Apple iPhone 6 Batterij 1810 mAh Non-origineel

  Na een tijdje in het bezit te zijn van een Apple iPhone 6 kan het zijn dat uw telefoonbatterij geen toereikende gespreks- en standby-tijden meer levert om de gehele dag zonder bijladen door te komen. Een nieuwe batterij is dan de oplossing. De Apple iPhone 6
  • Producent: OTB
  • Garantie: 24 maanden
  € 19,95
  Dit product is op voorraad Meer info
1 - 1 van 1 | Per pagina
Sorteren op:
1
Weergave:
Klik hier voor de resultaten

Uw iPhone 6 Batterij vervangen? Geen probleem!

Is de batterij van uw iPhone 6 aan vervanging toe? Dan bent voor dit onderdeel bij GSMpunt aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u de juiste accu(‘s) voor de iPhone 6. Deze batterij kunt u zelf monteren in uw toestel, mits u hier rustig de tijd voor neemt. Het vervangen van een iPhone 6 batterij vereist namelijk wel dat u enkele schroeven los maakt. Gelukkig vindt u op onze site een geschreven handleiding en een video handleiding die het vervangen van de iPhone 6 batterij net wat makkelijker maken.

Twee jaar garantie op de iPhone 6 batterij

Standaard word er een half jaar garantie gegeven op de Apple iPhone 6 batterij. Maar wij bij GSMpunt geven u wel twee jaar garantie op de werking van de batterij. Waar wacht u dus nog op? Vervang uw Apple iPhone 6 batterij vandaag nog!

De beste Apple iPhone 6 batterij

Hoe weet u nu welk van de hier bovenstaande batterijen geschikt is voor de Apple iPhone 6? Nou simpel! Alle bovenstaande batterijen passen en werken in combinatie met de iPhone 6. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de iPhone 6. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Apple iPhone 6 vinden.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Apple iPhone 6 batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze product specialisten staan altijd voor u klaar. Ook batterijen van andere iPhone toestellen kunt u vinden binnen ons assortiment. Bezoek onze Apple batterijen pagina voor ons complete assortiment Apple batterijen.

Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2017 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.5 uit 10 op basis van 1030 beoordelingen in 1030 recensies