Uw winkelmand
is leeg

iPhone 3GS Hoesjes en Screen Protectors

iPhone 3GS accessoires

Alle iPhone 3GS accessoires

Als u op zoek bent naar Apple iPhone 3GS accessoires, dan vindt u deze bij GSMpunt. Naast iPhone 3GS hoesjes, worden er ook screen protectors, houders, headsets opladers en talloze andere accessoires aangeboden. Alle iPhone 3GS accessoires zijn te vinden op deze pagina. GSMpunt biedt het meest uiteenlopende assortiment iPhone 3GS accessoires aan, zodat u het beste uit uw toestel kunt halen.

iPhone 3GS opladers

Is uw iPhone 3GS oplader kapot, of is de oplader kwijt geraakt? Dan kunt u bij ons eenvoudig een nieuwe iPhone 3GS oplader bestellen. Naast de standaard thuisladers, bieden wij ook autoladers en powerbank opladers aan, waardoor u uw Apple iPhone 3GS overal en altijd kunt bijladen. Zorg er dus voor dat uw iPhone 3GS altijd een volle accu heeft met een van de opladers uit ons assortiment!

Schadevrije iPhone 3GS

Een toestel is vaak erg kwetsbaar voor schade. Want hoe sterk de constructie van de iPhone 3GS ook is, onverwoestbaar is het toestel van Apple niet. Binnen ons assortiment iPhone 3GS hoesjes, vindt u vele mogelijkheden om uw toestel bescherming te bieden tegen valschade, krassen en andere type van schade. Bekijk ons complete assortiment iPhone 3GS hoesjes en vindt het hoesje dat bij u past!

iPhone 3GS hoesjes

Een iPhone 3GS hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw toestel een totaal ander uiterlijk krijgt. Zo hebben wij hoesjes met een strak design die van leer zijn vervaardigd, die perfect zijn voor zakelijk gebruik. Maar ook vindt u bij ons kleurrijke hoesjes en hoesjes met leuke printjes die perfect uw stijl en gevoel weergeven. Bekijk ons complete overzicht aan iPhone 3GS hoesjes of neem een kijkje op onze algemene hoesjes pagina.

iPhone 3GS screen protector

Een nadeel van een back cover hoesje, is toch wel dat het scherm van een toestel vatbaar blijft voor schade. Wij raden daarom altijd het gebruik van een screen protector aan, om er voor te zorgen dat uw iPhone 3GS optimaal beschermt is. Een goede screen protector biedt bescherming, zonder dat het het gebruik van uw toestel in de weg staat. Binnen ons assortiment screen protectors vindt u daarom een selectie aan screen protectors die op maat zijn gemaakt voor uw iPhone 3GS. Wacht dus niet langer, maar voorzie uw toestel van een iPhone 3GS screen protector.

Vragen over iPhone 3GS accessoires?

Heeft u vragen over de iPhone 3GS accessoires die te vinden zijn via deze pagina? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze productexperts van de klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar om alle vragen over de producten en vragen over compatibiliteit te beantwoorden. Besteld en betaald u uw iPhone 3GS accessoires nog voor 18:00, dan zorgen wij dat het dezelfde dag nog verzonden wordt! Ook betaald u binnen Nederland geen verzendkosten.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Apple iPhone X hoesjes, Apple iPhone 7 hoesjes en Apple iPhone 8 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten