Uw winkelmand
is leeg
0546 - 601920 Nu Open!

iPad Pro Hoesjes

Met een Apple iPad Pro hoesje van GSMpunt om uw tablet bent u verzekerd van een goede bescherming. De Apple iPad Pro is beschermd tegen verschillende vormen van schade. We hebben een leuk assortiment voor de Apple iPad Pro met verschillende type hoesjes. Om uw keuze gemakkelijker te maken kunt u gebruik maken van het filtersysteem aan de linkerzijde. U kunt bijvoorbeeld filteren op kleur, materiaal, merk of type hoesjes.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Type Hoesje
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met venster
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 9 van 9 | Per pagina
 1. Urban Armor Gear COBALT Case Apple iPad Pro 12 inch

  Urban Armor Gear COBALT Case Apple iPad Pro 12 inch

  € 69,95 € 49,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Griffin Survivor Slim Apple iPad Pro Roze

  Griffin Survivor Slim Apple iPad Pro Roze

  € 64,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. UAG Hoesje Apple iPad Pro 12 inch Case OP=OP

  UAG Hoesje Apple iPad Pro 12 inch Case

  € 69,95 € 54,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. Otterbox Symmetry Hoesje Apple iPad Pro 12.9 Starry Night

  Otterbox Symmetry Hoesje Apple iPad Pro 12.9 Starry Night

  € 99,95
  Levertijd: 3 tot 6
  werkdagen!
 5. Griffin Survivor Slim Apple iPad Pro Zwart

  Griffin Survivor Slim Apple iPad Pro Zwart

  € 84,95
  Dit product is op
  voorraad
 6. Apple iPad Pro Rotary Case Zwart

  Apple iPad Pro Rotary Case Zwart

  € 14,95
  Dit product is op
  voorraad
 7. Apple iPad Pro Rotary Case Blauw

  Apple iPad Pro Rotary Case Blauw

  € 14,95
  Dit product is op
  voorraad
 8. Urban Armor Gear ROGUE Case Apple iPad Pro 12 inch

  Urban Armor Gear ROGUE Case Apple iPad Pro 12 inch

  € 69,95 € 49,95
  Dit product is op
  voorraad

Allerlei Apple iPad Pro Hoesjes

De Apple iPad Pro is de grootste tablet van Apple tot nu toe. Het 12.9 inch-scherm heeft een resolutie van 2732 x 2048 pixels. De Smart Connector zorgt ervoor dat toetsenborden nog beter werken in combinatie met de Apple iPad Pro. Apple heeft speciaal voor de Apple iPad Pro een styluspen ontwikkeld, namelijk de Apple Pencil. De Apple iPad Pro is dus ideaal voor creatieve beroepen.

U wilt natuurlijk geen schade aan uw nieuwe Apple iPad Pro. De reparatiekosten kunnen namelijk hoog in de papieren lopen. Voorkom dit gemakkelijk met een Apple iPad Pro hoesje van GSMpunt. We hebben een gevarieerd assortiment met bekende en onbekende type hoesjes.

Beed assortiment met Apple iPad Pro hoesjes

We hebben een ruim assortiment met Apple iPad Pro hoesjes. Omdat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken hebben we twee type hoesjes uitgelicht. We hopen dan natuurlijk dat het gemakkelijker wordt om een juiste keuze te maken.

Apple iPad Pro Flip Case

De flip case is het populairste onder de Apple iPad Pro hoesjes. De flip case is gemaakt uit twee gedeeltes. Het binnenste gedeelte wordt ook wel het binnenframe genoemd, dit zorgt voor de schokabsorptie. De Apple iPad Pro wordt in het binnenframe geklikt. Hierdoor zit de tablet altijd stevig in het Apple iPad Pro hoesje. Het buitenste gedeelte zorgt ervoor dat het 12.9 inch-scherm goed wordt beschermd tegen krassen en vuil. Bij de meeste flip cases fungeert het buitenste gedeelte ook als standaard. De combinatie van het binnenframe en het buitenste gedeelte zorgt voor een optimale bescherming van de Apple iPad Pro.

Apple iPad Pro Back Covers

De backcover beschermt zoals de naam al aangeeft alleen de achterzijde van de Apple iPad Pro. Voor de Apple iPad Pro hebben we zeer stevige backcovers van het merk UAG. Deze Apple iPad Pro hoesjes geven uw tablet een stoer uiterlijk. Het is ook mogelijk om de Apple Pencil aan de backcover te bevestigen, hiervoor is een speciale uitsparing gemaakt. Bij een backcover raden wij altijd een screenprotector aan omdat het display niet zoals bij een flip case optimaal wordt beschermd.

Vind het geschikte Apple iPad Pro hoesje

Om het geschikte Apple iPad Pro hoesje te vinden hebben we een handig filtersysteem aan de linkerzijde. U kunt dan filteren op merk, kleur, materiaal en type hoesje. Bent u specifiek op zoek naar een zwart Apple iPad Pro hoesje? Dan kunt u gemakkelijk deze kleur filteren. Hierdoor is het gemakkelijker om een Apple iPad Pro hoesje te vinden dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Klik hier voor de resultaten