Uw winkelmand
is leeg

iPad Air 2 Screen Protectors

Hieronder vindt u de Apple iPad Air 2 screen protectors die we in het assortiment hebben. Gebruik uw Apple iPad Air 2 zonder zorgen over krassen en beschadigingen op uw scherm met een screen protector. Het vervangen van het touchscreen is duur en vaak lastig. Voorkom schade aan je telefoon door een screen protector te gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 7 van 7 | Per pagina
 1. Displex Display Polish Scratch remover

  Displex Display Polish Scratch remover

  € 6,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Displex Touch Screen Sealer

  Displex Touch Screen Sealer

  € 6,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. Ringke Invisible Defender voor Apple iPad Air 2

  Ringke Invisible Defender voor Apple iPad Air 2

  € 14,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. Apple iPad Air 2 Display Folie

  Apple iPad Air 2 Display Folie

  € 11,95
  Dit product is op
  voorraad
 5. 4Smarts Microvezel Cleaning cloth: 3 Stuks

  4Smarts Microvezel Cleaning cloth: 3 Stuks

  € 5,95
  Dit product is op
  voorraad

Screen protector voor uw Apple iPad Air 2

Telefoons en tablets zijn bijna niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. We zijn steeds meer afhankelijk van deze apparaten, waardoor het belangrijk is om uw Apple iPad Air 2 goed te beschermen. Wanneer u net een nieuw toestel hebt aangeschaft wilt u die zo mooi en netjes mogelijk houden. Dit kan natuurlijk met een stijlvol iPad Air 2 telefoonhoesje. Bij sommige hoesjes wordt het beeldscherm niet beschermd, waardoor er kleine krasjes kunnen ontstaan. Wanneer u bijvoorbeeld een back cover aanschaft voor uw Apple iPad Air 2 wordt alleen de achterkant en de zijkanten van het toestel beschermt. Het is belangrijk dat u het beeldscherm van uw telefoon ook beschermt. Dit kan met een screen protector! Een screen protector is een dun folielaagje dat u op het scherm kunt plakken van uw Apple iPad Air 2. Een Apple iPad Air 2 screen protector beschermt de display tegen kleine krasjes, viezigheid en vettige vingers, waardoor u langer van uw toestel kunt genieten.

Verschillende soorten screen protectors

Veel screen protectors zijn nauwelijks te zien doordat deze vaak gemaakt zijn van ultra transparant materiaal. De meeste screen protectors beschikken over een flexibele harde bovenlaag dat uw beeldscherm effectief beschermt tegen kleine krasjes. We proberen voor elk toestel een breed assortiment screen protectors samen te stellen. Screen protectors zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er universele screen protectors, op maat gemaakte screen protectors en voor sommige toestellen ook Tempered Glass screen protectors.

Op maat gemaakte Apple iPad Air 2 screen protectors

Voor vrijwel iedere telefoon hebben wij een screen protector die specifiek op maat gemaakt is. Dit betekent dat de screen protector precies past op de beeldscherm van uw telefoon en voorzien is van de benodigde uitsparingen. Het voordeel van een op maat gemaakte Apple iPad Air 2 screen protector is dat de screen protector is uiteraard dat deze niet op maat geknipt hoeft te worden. Bij de productomschrijving van de screen protector kunt u kijken of de screen protector specifiek is gemaakt voor uw Apple iPad Air 2.

Tempered Glass

Voor de meeste populaire telefoons bieden wij een assortiment Tempered Glass aan. Tempered Glass vormt een tweede glas over uw beeldscherm. Tempered Glass is ook daadwerkelijk gemaakt van glas. Door gebruik van de laatste technologieën zijn er eigenschappen gecreëerd die uw beeldscherm perfect beschermen. Wanneer u uw Apple iPad Air 2 laat vallen zal waarschijnlijk uw Tempered Glass breken en niet uw beeldscherm. Dit zal bij een normale screen protector niet het geval zijn. Bieden wij de Tempered Glass nog niet aan voor de Apple iPad Air 2? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met onze klantenservice!

Vragen over de Apple iPad Air 2 screen protectors?

Heeft u vragen over de Apple iPad Air 2 screen protectors uit ons assortiment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de productexperts van onze klantenservice. Zij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste screen protector voor uw Apple iPad Air 2. Ook vragen over compatibiliteit met iPad Air 2 hoesjes kunt u kwijt bij onze productexperts.

Klik hier voor de resultaten