Uw winkelmand
is leeg

iPad 1 Carkits

Het is in Nederland verboden om achter het stuur met je telefoon bezig te zijn. De boetes voor bellen achter het stuur gaan inmiddels al ver over de € 200,-, terwijl je voor minder dan de helft van dat bedrag al een carkit in je auto kunt hebben.

Hieronder staan alle carkits, carkit converters en aanverwante artikelen van bekende merken die geschikt zijn voor de Apple iPad 1. Bestelt u voor 18:00, dan versturen we uw bestelling nog dezelfde dag.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 5 van 5 | Per pagina
 1. ViseeO Tune2Air WMA3000B

  ViseeO Tune2Air WMA3000B

  € 99,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Jabra Drive Speakerphone

  Jabra Drive Speakerphone

  € 44,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. Jabra Tour Bluetooth In-car Speaker

  Jabra Tour Bluetooth In-car Speaker

  € 69,95
  Levertijd: 3 tot 6
  werkdagen!
 4. Handsfree Cable for iPhone

  Handsfree Cable for iPhone

  € 12,95 € 9,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Apple iPad 1 carkit

Bent u op zoek naar een carkit voor in uw auto die compatibel is met uw [merk ] iPad 1? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In het bovenstaande overzicht vindt u de beste carkits die stuk voor stuk allemaal geschikt zijn voor gebruik in combinatie met de iPad 1. Dit zijn zowel inbouw carkits alsook handsfree Bluetooth carkits.

Het gebruik van een carkit zorgt er voor dat u veilig kunt bellen tijdens het autorijden. Met een carkit houdt u uw handen aan het stuur en uw ogen op de weg. Nieuwe technieken als stembediening zorgen er voor dat u echt uw telefoon in uw broekzak kunt laten zitten tijdens het rijden, terwijl u nog wel bereikbaar blijft voor inkomende telefoongesprekken. Maak gebruik van de filters in het linker menu om de selectie te filteren op prijs, merk of levertijd.

Bluetooth carkit voor de iPad 1

Uw Apple iPad 1 beschikt over Bluetooth technologie, waardoor het draadloos kan communiceren met andere apparaten. Vrijwel alle hedendaagse carkits beschikken ook over Bluetooth en kunnen daarom draadloos met uw Apple iPad 1 verbinden. U dient eenmalig de Bluetoothverbinding tot stand te brengen tussen uw iPad 1 en een Bluetooth carkit, waarna deze standaard met elkaar verbinden op het moment dat u wilt gaan rijden. Een groot voordeel hiervan is dat u hierdoor nooit vergeet uw telefoon aan te sluiten aan uw carkit en dat u altijd gebruik kunt maken van handsfree bellen tijdens het rijden.

Bent u op zoek naar een telefoonhouder om uw iPad 1 in het zicht te houden tijdens het rijden? Dan kunt u deze naast andere handige accessoires als opladers en hoesjes ook vinden binnen ons assortiment Apple iPad 1 accessoires.

Carkits voor muziek?

Veel van de carkits binnen ons assortiment ondersteunen ook de mogelijkheid om muziek af te spelen via de bestaande speakers in uw auto. Bij inbouw carkits is dit vrijwel standaard, maar ook bepaalde handsfree Bluetooth carkits die u op de zonneklep monteert ondersteunen deze mogelijkheid. De muziek van uw Apple iPad 1 wordt via Bluetooth verzonden naar uw compacte handsfree carkit die vervolgens via een ingebouwde FM transmitter de muziek op een ingestelde frequentie verzendt. Als u uw autoradio op dezelfde frequentie instelt kunt u uw favoriete muziek beluisteren via de speakers van uw auto.

Advies over de Apple iPad 1 carkits

Weet u niet zeker welke carkit het beste bij uw wensen past? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de productexperts van onze klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar om alle vragen over de Apple iPad 1 carkits te beantwoorden.

Klik hier voor de resultaten