Uw winkelmand
is leeg
0546 - 601920 Ma t/m Vr 09:00 - 18:00

Alcatel One Touch Pixi First Hoesjes en Screen Protectors

Alcatel One Touch Pixi First accessoires

Alle Alcatel One Touch Pixi First accessoires

Voor de Alcatel One Touch Pixi First biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een One Touch Pixi First hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een One Touch Pixi First hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw One Touch Pixi First oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Alcatel One Touch Pixi First

Een nieuwe One Touch Pixi First is een mooie One Touch Pixi First. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Alcatel One Touch Pixi First er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Alcatel One Touch Pixi First toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze One Touch Pixi First hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Alcatel One Touch Pixi First screen protector

Een krasje op uw One Touch Pixi First is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Alcatel One Touch Pixi First komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een One Touch Pixi First screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de One Touch Pixi First screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Alcatel One Touch Pixi First moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Alcatel One Touch Pixi First batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw One Touch Pixi First op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Alcatel One Touch Pixi First ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw One Touch Pixi First niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Alcatel One Touch Pixi First accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u One Touch Pixi First accessoires hebt besteld en betaald voor 18:00 uur, worden de Alcatel One Touch Pixi First accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Alcatel Pixi 4 (4) hoesjes, Alcatel One Touch Pixi 3 (3.5) hoesjes en Alcatel A7 XL hoesjes.

Klik hier voor de resultaten