Uw winkelmand
is leeg

Acer Liquid Jade S Hoesjes en Screen Protectors

Acer Liquid Jade S accessoires

Alle Acer Liquid Jade S accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Acer Liquid Jade S. Of u nu op zoek bent naar een Liquid Jade S hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Acer Liquid Jade S accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Acer Liquid Jade S

Om te zorgen dat de Liquid Jade S er als nieuw uit blijft zien, is een Liquid Jade S hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de Liquid Jade S verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de Liquid Jade S. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte Liquid Jade S hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een Liquid Jade S hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de Liquid Jade S, maar geeft uw Liquid Jade S ook een stijlvol uiterlijk. Een Acer Liquid Jade S hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een Liquid Jade S screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Acer Liquid Jade S beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment Liquid Jade S accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw Liquid Jade S intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment Liquid Jade S opladers!

Verzenden en service van de Liquid Jade S accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van Liquid Jade S accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Acer Liquid Jade S accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige Liquid Jade S accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Acer Liquid Zest hoesjes, Acer Liquid Z6E hoesjes en Acer Liquid Z6 Plus hoesjes.

Klik hier voor de resultaten